pisture

Aluminiski profili

Clic

Naš program visokokvalitetnih aluminijumskih klik-aplikacija omogućava brzu i laku prezentaciju svih vaših postera, oglasa i poruka. Upotrebom naše proverene i pouzdane klik-tehnologije stvorili smo široki spektar formata, ugaonih elemenata i vučenih profila. Imamo serije različitih panoa koji će zadovoljiti sve individualne zahteve.
Svi naši ramovi za postere mogu se dobiti u srebrnoj, anodiranoj ili u bilo kojoj RAL boji po vašem izboru.

Sistem zamene postera

A tabla klasik

A - tabla KLASIK je najpopularniji model u svojoj kategoriji. Opcije poput top-sign i korpa za papire čine sistem potpunim i uspešnim, kako oglašavački medij, tako i kao sredstvo za odlaganje papira. A - tabla KLASIK standardno se isporučuje sa integrisanim crevom za vodu.
Svi ramovi su u rasponu dimenzija od DIN A2, A1, A0, 500 x 700 mm i 700 x 1000 mm

A tabla dizajn

A - tabla DIZAJN naročito je osmišljena za dugoročnu upotrebu na otvorenom. Može se dobiti u srebrnoj, anodiziranoj, kao i u ma kojoj RAL boji. Oglasi, posteri ili poruke, zaštićeni su UV antirefleksnim zaštitnim panelima. Svi naši ramovi za spoljašnju upotrebu imaju integrisano crevo za odvod vode.

A tabla - swing master

A - tabla SWING-MASTER je popularan model koji uglavnom koriste perionice automobila, benzinske pumpe, drajv-in objekti, itd... Osnova je napravljena od čelika i izuzetno je robusna. Ramovi za postere su srebrno anodizirani i poseduju crevo za odvod vode.

Klasicna svetlosna kutija

Klasična svetlosna kutija je ulaz u naš svet osvetljenih nosača postera. Zahvaljujući našoj Klik tehnologiji, zamena postera je izuzetno jednostavna. Prirodna i sjajna reprodukcija vaših slika je obezbeđena upotrebom najkvalitetnijih fluo cevi.

SLIMLIGHT

SLIMLIGHT je izuzetan po svojoj debljini od 35 mm. Ovo daje naročiti izgled osvetljene slike. Osvetljenost dolazi iz rama, a ne iz centra. Uštede u energiji se postižu posebno integrisanim elektronskim uređajem.

DISPLAY PLUS

DISPLAY PLUS je izuzetna kombinacija dizajna, izgleda i funkcionalnosti od materijala najboljeg kvaliteta. Jasan prednji panel obezbeđuje blistavu reprodukciju vaših postera. Display Plus može u svakom pogledu da zadovolji zahteve klijenata zahvaljujući modularnom konceptu svog sistema.
Ima ih u formatima: DIN A1, DIN A0, 700 x 1000 mm