pisture

Aluminiski profili

Curvo Plus

CURVO PLUS se može upotrebiti za sve vrste natpisa. Od najmanjeg natpisa na vratima, do upadljivog pokazivača pravca. Najrazličitije veličine mogu se naći u jednom istom dizajnu. Curvo Plus predstavlja različit način razmišljanja kad je u pitanju signalizacija.
Bezgranične mogućnosti omogućuju stvaranje specifičnog imidža kompanije. Ako možete nešto da osmislite, to može i da se uradi.

Fleksibilnost

Fleksibilnost - Veoma važna činjenica kada se radi o signalizaciji. Mogućnost promene teksta jeftino i veoma brzo, garantuje da ćete uvek biti u koraku s vremenom. Fleksibilnost je moguća u modernom dizajnu i po niskim cenama. Ne morate tražiti dalje.
Svi ramovi su u rasponu dimenzija od DIN A2, A1, A0, 500 x 700 mm i 700 x 1000 mm

Opis

Svaki natpis iz palete Curvo Plus sastoji se od istih pripadajućih elemenata, u različitim veličinama:
- anodizirani aluminijumski ram (po porudžbini može biti u bilo kojoj Ral boji)
- transparentan zaštitni tabak zajedno sa 4 INOX šrafa drži Vašu štampu ili poruku uvek na pravom mestu.

Standardne veličine

Curvo Plus je u različitim ali fiksnim veličinama: 104, 134, 164, 224 i 312 mm uz veliki izbor širina u svim ovim merama.

Funkcionalnost

Funkcionalnost je važna koliko i lep izgled. Stoga Curvo Plus ima 4 elegantna INOX šrafa koji drže štampani tekst na mestu. Na ovaj način je natpis obezbeđen od neovlaštene izmene. A ako ipak želite promeniti izgled ili poruku natpisa, to možete učiniti lako koristeći jednostavnu kapicu.
Zbog toga je Curvo Plus iznenađujuće jednostavan.

Viseći oblik Curvo Plus